Volle Maan Meditaties

Dualiteit – Communicatie – Slapen

december 2022

Deze laatste volle maan van dit jaar staat in het teken van Tweelingen en wordt ook wel de koude maan genoemd. Tijdens deze volle maan ligt de nadruk op dualiteit (tweelingen): kijk eens naar wat is geweest, maar kijk ook (vooral) vooruit, naar het nieuwe jaar dat nadert.

Ook communicatie is belangrijk voor de volgende (feest)dagen: zorg dat je nu wel de juiste woorden weet te vinden om dat issue met je familielid, buur, vriend of collega rustig onder woorden te brengen.

Ondanks de koude nodig ik je uit om met een warm hart naar de toekomst te kijken. Maak er een warm eindejaar van: niet enkel fysiek, maar ook de figuurlijke warmte van familie en vrienden. Maak het thuis gezellig en keer meer naar binnen. Neem de tijd voor rust, stilte en zelfreflectie. Hoe meer je deze laatste dagen van het jaar kan opladen, des te ‘frisser’ je het nieuwe jaar in zal gaan. Hou gerust een winterslaapje.

Gebruik deze maanenergie van deze laatste maand van het jaar om heerlijk op te laden voor het nieuwe jaar, door te SLAPEN.

probeer de app bewust mediteren gratis

Word de beste versie van jezelf

Bewust mediteren is even tijd nemen voor jezelf.

Doe je dit elke dag? Dan voel je je vanzelf rustiger en krachtiger.

  • Het overzicht houden wordt makkelijker.
  • Je kunt je beter focussen.
  • Je ervaart innerlijke rust.
  • Je voelt je energieker en gelukkiger.

Registreer je gratis voor de app:

  • Krijg 5 gratis meditaties.
  • Schrijf uit wanneer jij wil.